Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så orättvist är livet...


Mitt liv är inte längre mitt

Så var vi där igen
Mitt liv i dina händer
kramas som en disktrasa
de sista dropparna blod sipprar ut
mellan dina fingrar
Jag kvider och försöker be dig sluta
men inte ett ord kommer över
mina bleka läppar
Jag inser att det här är
ditt sätt att hämnas
Du har intagit mitt liv
Nu är jag överlämnad till
lidelse för allt jag aldrig gjorde




Fri vers av Ikna
Läst 593 gånger
Publicerad 2007-03-09 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hemsk men välskriven
den berör
2007-08-31

  Soessan
I välskriven poetiskt våld :) fint !
2007-04-07

    Fallingforyou
Bra skrivet! Fortsätt så :-)
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna