Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig själv

Förlåt för all poesi
Jag aldrig hann skriva
Förlåt för alla fördomsfulla murar
Jag aldrig hann riva
Förlåt för alla steg
Som aldrig blev av
Förlåt för allt jag tog för givet
Allt vackert livet gav
Förlåt för all kärlek
Jag aldrig hann förbruka
Förlåt för all tid
Som tomrummen hann sluka
Förlåt för att jag inte levde
Det liv som mig gavs




Fri vers (Fri form) av ordskalv
Läst 462 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2013-05-28 00:12



Bookmark and Share


  Robin V
Jävligt bra. En dikt som känns! Kanon!
2013-10-24

  Stigi Skog
Så moget skrivet, vad månde bliva!
2013-10-21

  © anakreon VIP
Betänk att det
aldrig är för sent
att ge upp!
Calle
2013-06-03

  Robert Jonsson VIP
Mycket kärnfullt bra sammanfattande avslutande två rader till en mycket bra text.
2013-06-03

  Maiah VIP
känner stark känsla av rannsakan...., mycket bra diktat
2013-06-02

  alldamageinside
Vackert och berörande.
2013-06-02

  Angela Bohlin VIP
Väldigt fina rader
2013-06-02

    ej medlem längre
Jag tror du är förlåten
Så bra du skriver
2013-06-02

    ej medlem längre
Dina ord berör...djupt.
2013-05-31

    Dan Myrbeck
Jättebra skrivet!
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv