Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu





Blåser väldigt lustigt,
utanför mitt rum,
löven dom är vända,
baksidan är stum.

Solen sipprar nergång,
lyser här och där.
Himmlen trånar afton,
å, jag, jag sitter här.

Flygplansstråket mullrar,
ett å ett på rad.
Spyr ut sina gaser,
ingen kan bli glad.

Nu så drillar koltrast,
sjunger vaggans sång.
Snart är timman slagen,
för nattens följetong.

Men jag min arma krake,
får somna skakigt glatt.
Till gräsklippet av grannar,
å hela bygdens katt.




ME/2013-05-28






Fri vers (Fri form) av Madjori
Läst 283 gånger
Publicerad 2013-05-28 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori