Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill åka hem ...

Går runt och runt
Och försöker verkligen att inte belasta andra med
Mina krämpor
Trivs inte alls med något just nu
Jobbet
Tiden
Vänner
Kroppen gör ont
Själen gör ont
Vill så mycket
Orkar inte alltid
Orkar inte mycket just nu.
Vill ha uppskattning
Gillar inte känsla då alla tror att jag är på fel plats
Fel land
Var ens jag är.
Här är jag ny fast det har gått så många år
Där är jag på besök
Alla funderingar
Och så mycket på gång hinner inte läka själen
Och ändå så sticker dagligen någon nåt elak kommentar i mitt hjärta
Åk hem!!!
Visst det skulle jag gärna göra
Men var är det?







Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-29 00:21



Bookmark and Share


  Rise Little One
Elaka kommentarer finns överallt men det är vi som bestämmer om vi skulle ta in dem eller inte ... Kram på dig vännen.
2013-05-29

  Lars Hedlin
berörs inom..
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino