Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är svårt att bli glad

Vädret är molnigt och blåsigt
när det borde vara blå himmel och sol
medan vädret hemma i norr är somrigt
när det brukar vara kyligt
(och jag undrar ibland vad jag gör här)

plugget går bättre än förväntat just nu
och det känns konstigt
för det är svårt att bli glad
när allt oftast blir fel
(och ibland vet jag inte varför jag gör detta)

man ignorerar den man tycker om
därför man själv blev ignorerad först
medan man får ett lustfyllt hej från en främling
som man helst vill snäsa åt därför hjärtat blöder
(och det är svårt att tro att du satt här hemma och skrattade med mig)




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-29 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca