Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frustrationen bara ökar, det kokar under ytan hos många..


Ingen går säker..

Sverige mitt fosterland
jag gråter då jag ser
hur du försvinner
mer och mer och mer..

På vem ska man skylla
att det blivit så här..
jo på "babblande" politiker
få hjärnceller bär..

Undrar hur dom tänker
när natten fallit på..
när tystnaden har lagt sig
och tjuvar går på tå..

För ingen går helt säker
inbrotten blir fler..
och våldet bara ökar
man hör ju och man ser..





mare

























Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-31 10:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det som kokar under ytan kan koka över snart.
2013-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Här i Gävle härjar mordbrännare/pyromaner.
2013-05-31

  Bibbi VIP
Förfärande utveckling.
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP