Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otäck vind

Det blåser en vind
så otäck och kall..
finns "makter" som vill
få Sverige på fall..




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-02 12:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kapitalismen som system existerade redan under socialdemokratin. Många tycks ha missat detta.
2013-06-05

  Magica VIP
Sverige har ju redan fallerat totalt, pga den nuvarande högerregeringen, hemskt samhälle vi har idag! Det borde inte få vara så år 2013... Vi borde kommit längre än så här.
Viktigt ämne du tar upp!
2013-06-05

  Bibbi VIP
In i kammarbönen. Matt. 6:6
2013-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Det är Satan. Kaosmakten.
Han vill få oss på fall för att han själv är fallen.
2013-06-02

  ULJO
De makterna har ju tyvärr redan lyckats fälla delar av vårt land
2013-06-02

    ej medlem längre
Onda makter
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP