Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset segrade över mörkret!

Solen skiner över onda och goda
vi får alla ta konsekvenserna
för vårt beteende och handlingar
det man sår får man skörda..
falska profeter finns som talar
om att göra våldshandlingar
att döda att ljuga att stjäla
så länge det gynnar dem själv
att inte ge vika för något eller någon
där råder mörka krafter..
jag väljer att följa ljusets kraft
där bor glädje hopp och framtidstro
och jag viker inte heller för motstånd
ljuset segrade över mörkret!




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-19 14:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag gör samma val som Du.
2014-07-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP