Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttrandefriheten motarbetas

Det sägs att vi har yttrandefrihet
men i PK Sverige blir folk som tokiga
om man har annorlunda åsikter
man får inte sticka ut för mycket
för då blir man attackerad
känner av det i atmosfären
luften i Sverige är "syrefattig"
den fria öppna ska hela tiden strypas







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-01 10:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt så är det.
2013-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Just därför ska man sticka ut.
Motarbeta svinen.
Trotsa dem.
Jag tackar Gud för att jag i vänster- och punkkretsar härdades och fostrades i den andan.
2013-06-01

    ej medlem längre
Det är ingen riktig yttrandefrihet, vi vågar ju bara säga det regeringen (Reinfeldt) bestämmer.
2013-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dej...det är få som vågar stå för sina åsikter...
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP