Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hatar er! Ni som inte applåderar mina texter Jag hatar er!


Min kuk är större än månen

som en kaktus som hatar solen

ökenråtta

vill jag kila fram genom era hjärngångar och räta till dem
spotta ut era egna jävla försök

och skratta åt sörjan





Fri vers av Sebastian Noll
Läst 489 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-01 01:49



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag applåderar alltid av ren artighet om jag läser. du har tagit bort mig som skrivarvän så jag läser dig bara närt du är häruppe som tack.
2013-06-07

  Tess74
Törs fan inte göra annat än att applådera denna hardcore text!
2013-06-01

    ej medlem längre
Jag kommer med tumstocken.
2013-06-01

    Paul Kedzie
e blockad närsomhelst, njut
2013-06-01

  Federico Romano VIP
Sebastian inte ens jag har så stor..
Skrattar gott..
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll