Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönstret








Jag är det öppna fönstret
vinden gör allt för att stänga mig
men jag vacklar inte
förblir vidöppen.

När du står där och tittar ut
vill jag att vinden skall fånga oss tillsammans,
men du ser rakt igenom mig,
ser ut på livet
ser allt som jag öppnat för din skull.

Tomrummet mellan oss
blir imma på min yta när du andas.

Du speglar dig i mig
ser nöjd ut
och regnet som nu strilar där ute
får dig att stänga mig
och gå din väg.





Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-01 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP