Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skör tråd

Kärleken

Den får mig att hålla fast
vid en liten skör tråd
som jag ständigt känner lösas upp i mina fingrar
och försvinna ur mitt grepp

men jag tvinnar
och jag snickrar
och gör allt jag kan
för att tråden ska hålla
ännu en stund till

trots att mina fingrar bränner
och såren blir fler
och jag ibland undrar
om det inte vore lättare
att bara falla ner




Fri vers av ständigtkaos
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-02 00:21



Bookmark and Share


  stig wikman
DON´T FALL
DOWN.
Du skriver för bra
för det.
LOVE AGAIN.
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos