Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördärva mig

läs mig
som en öppen bok
fördärva mina sidor
med dina fingeravtryck
riv upp framsidan
vik upp mina kanter
droppa
spill
slicka
i dig
allt mitt innehåll




Fri vers (Fri form) av ständigtkaos
Läst 430 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-16 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos