Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skammen

jag skriver om det som är skamligt
om det som är svårt
det som får mina luftvägar att krympa
och som mina lungor inte förmår omsätta till syre

jag skriver om skammen
jag skriver om skammen
för det är bättre med ord i ett dokument
än med ord som sticker knivar i ditt hjärta
allt är bättre än dem ord
som hade kunnat orsaka dig smärta

det kommer göra ont i mig
om jag lämnar dig
men det gör ont i mig nu också

det kommer göra ont i mig
om du lämnar mig
men det gör ont i mig nu också

jag kommer aldrig att förlåta mig
om jag lämnar dig
jag kommer aldrig att förlåta dig
om du lämnar mig

jag kommer aldrig glömma dig
vad vi än gör

det är bara det
att det inte längre känns som att det är jag som styr




Fri vers (Fri form) av ständigtkaos
Läst 489 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-02 20:27



Bookmark and Share


    frun
skammen är påhittad och ständigt
förekommer den i deras paj med räkor
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos