Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosa

du sa att du brukade tänka på mig
när himlen var rosa
det är vinter nu
himlen växlar mellan svart
och grått
kanske är det därför

du inte har tänkt på mig




Fri vers (Fri form) av ständigtkaos
Läst 408 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-02 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos