Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otakt

Solen tittar fram; jag tittar bak
Månen kikar ut; jag kikar in

otakt,
hjärtslag
brist på
rytm
i mina
andetag




Fri vers (Fri form) av ständigtkaos
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-24 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos