Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag väger mina ord

jag väger mina ord
som tyngder på en våg
jag slickar tungan runt min mun
raderar alla spår
vänder alla taggar,
ena stunden ut och andra in
står med lågor under fötterna;
väntar på att få bli din




Fri vers (Fri form) av ständigtkaos
Läst 344 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-24 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos