Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För allt som vi kunde blivit, men aldrig blev:

För alla outtalade ord
som liksom fastnade halvvägs ner i halsen
För alla de gånger du gick iväg
utan att se om jag följde efter
För dem löften du gav men aldrig höll
För alla ord som förtrollade min hjärna
men aldrig lyckades ta sig in i mitt hjärta

För alla nätter som inte var tillräckligt dimmiga
och alla dagar som inte var tillräckligt klara

För allt du hade hoppats på
som jag inte kunde ge dig
För alla ord jag sa
som inte var smickrande nog
För att jag aldrig fick dig att tappa andan
eller ditt hjärta att hoppa ut från ditt bröst
För att jag inte var tillräckligt
av vad det än var du ville ha
För allt som var i mitt huvud
men aldrig i ditt

För allt som vi kunde blivit, men aldrig blev.




Fri vers av ständigtkaos
Läst 722 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-02 09:38



Bookmark and Share


  Robin V
Väldigt vackert och gripande! Inte illa för en nybörjare.
2013-06-03

    ej medlem längre
Vacker titel, mycket vacker text!
2013-06-02

    ej medlem längre
Otroligt bra
2013-06-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fint skrivet om krav och tillkortakommanden i kärleken.
Elisabeth
2013-06-02

  stig wikman
Underbart skrivet
av en nybörjare.
LOVE THAT POEM.
och givetvis ett
BOKMÄRKE.
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos