Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beundrar demonstranterna!

Tänk att ca. hundratusen människor
tog över gatorna i Istanbul!
Vilken härligt syn!!!
Jag ger stående ovationer
till alla dessa MODIGA människor
som visade att dom INTE vill ha
nya lagar av förtryck i landet!
Polisen var MYCKET brutal
men det är ju det dom står för!
Denna religion av hat våld förtryck och död!
Dom tål INTE att bli motarbetad!!!
Det otäcka är att den håller på
att nästla in sig i vår politik
och den måste med alla krafter stoppas!






mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-02 10:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2013-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Man klagade på Saddam Hussein. Samtidigt åkte man på semester till Turkiet. Oerhörd dubbelmoral.
Det är ingen hemlighet att kurderna i Irak hade mer frihet än de har i Turkiet.

2013-06-02

    ej medlem längre
Om vi gjorde så här så kanske det hände något här också.
2013-06-02

  Stefan Höglund
Dett modet har vi Svenska tappat för länge sen.
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP