Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden ska bara ut!

Fortsätter göra det jag ska
skriva om det jag bär..
och retar jag någon är det bra
kanske dom något lär..

Politiskt korrekta akta er
lyssnar ej eran vals..
för orden jag äger ska bara ut
ibland jag måste ge hals!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-02 12:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En ropandes röst i öknen som Johannes döparen.
2013-06-02

  Larz Gustafsson VIP
De korrekta är suspekta fast de tror de är perfekta.
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP