Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I have a mission"


Ur vägen!

Passa er, ni som är i vägen
jag har ett uppdrag
och det ska bara fram!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-02 12:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas bara det gagnar folket.
2013-06-08

  Bibbi VIP
Var välsignad!
2013-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Samma här.
Men den kamp vi har att utkämpa är inte en kamp mot kött och blod utan mot ondskans andemakter i himlarymderna. Således heller inte en politisk kamp.

2013-06-02

    ej medlem längre
Om alla vore så modiga skulle det ske underverk
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP