Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt i Bach-toccatan hällde jag upp ett glas sprudlande Trocadero och kände att Krakow-resan medfört en väldigt enkel men definitiv hemkomst.


femtiofemte flöjten : Fullkomnande

 

 






fullkomnat

det är nu som

kyrkorgeln kan tystna

efter stadens största orgasm

vila i mystiken

där miljoner rinnande skulpturer övervakar

detta vakuum av tid

förundransfullt löjligt

huru piporna som stod och gapade i högsta sky

vällde ut sin sista luft

över katedralbänkarna

varmed vår ännu mullrande försommar

sätter punkt för terminen.









 

 

 




Fri vers (Fri form) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-02 21:42



Bookmark and Share


  Nanna X
låter som en mogen skolavslutning!
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP