Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
02.06.2013 Söndag.


Farhågor

Mitt väsen ropar ut friheten
i mitt sargade bröst,
och träder in på helig mark
som aldrig trampats på förut. 

Denna ensliga irrfärd blossar upp
till en väldig eldvägg,
och förtär gråterskornas anleten
som förvrids till ett hejdlöst hysteriskt skratt. 

Då inser jag att vi är närmare sanningen
än någonsin,

och den ser inte ut att vara fred.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-03 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP