Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapa minnen med mig




Kom

Sätt dig här hos mig
Min älskade man

Och rör vid mina sinnen
Som bara du kan



Se in i mina ögon
Och fyll mig med begär

Ta för dig av mitt liv

Så ska du alltid
Finnas
Här




















Bunden vers (Rim) av Carina Bendix
Läst 629 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-06-04 00:53



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Vackert!

Titeln fick mig att tänka på en Bon Jovi låt. "You want to (make a memory)".
2014-11-07

    AgnesKenshin
bara titeln... drabbade mig :)
2014-09-26

    ej medlem längre
Helt underbar. Dina texter är fantastiska.
2013-06-13

  agneta pichler
då sant de e skrivet..

jag hoppas att männen
snart börjar lyssna på
Oss kvinnor som vill dem väl..
2013-06-05

    Dan Myrbeck
Fin!
2013-06-04

  Lars Hedlin
Så innerligt ömt;)
2013-06-04

  Tess74
Lovely! Vilken kärlek
2013-06-04

  aol
underbar,
2013-06-04

  Carina Bendix
Tack så mycket! :)
2013-06-04

    ej medlem längre
Härligt !!!
2013-06-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar!
2013-06-04

  ULJO
Vilken vacker kärlekspoesi du bjuder på
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix