Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
04.06.2013 Tisdag.


Flykten från sorgen

Är du en levande tår från ögat till mungipan
över kindernas blomning? 

Kan du fortfarande le
genom beslöjade ögonlock
som en regnfuktig skog om morgonen? 

Stiger solen över försmäktande drömmar
för kärlekens skull? 

Lever tanken fortfarande på vägen
till paradisets längtan? 

Kom då in till välsignelsens palats
i förvirringens planet, 

och vila dina förskräckelser
i gemenskapens lägereld 

med glädje.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-04 07:18



Bookmark and Share


  Nina.H
Likt en tröstedikt för vilsna
ledsna själar..
mycket fint skrivet!
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP