Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skattebetalarna betalar!

Upploppen i Sverige
kommer att kosta skattebetalarna
MILJONBELOPP!!!!!
Jag blir SÅ trött och SÅ arg
när jag tänker på vart mina
hårt arbetande pengar tar vägen!!!
Inte bara till detta vansinniga beteende
utan också till så mycket annat
som jag INTE har valt!!!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-05 10:43



Bookmark and Share


  ULJO
Så blir det när fel händer styr tillvaron
2013-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Prygla anarkistasen!
2013-06-05

    ej medlem längre
Här finns ingen frihet att välja annat än det som regeringen godkänner.
2013-06-05

  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP