Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följer INTE massan

Jag följer inte "mängden"
jag dricker inte sprit
går inte till systemet
har aldrig längtat dit..

Jag röker inte pinnar
som sprider giftig rök
det luktar så illa
äter hellre massa lök!

Jag följer inte "vinden"
som "massan" gärna gör
jag kan gå helt ensam
även om det stör!

Jag lyssnar till mitt inre
en del kan ej förstå..
men rösten den är viktig
får mig att bättre må!






mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-15 21:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud."
2013-06-25

  Alva Johnsson VIP
Gillar Din text och Ditt synsätt
2013-06-23

  Schackpoeten VIP
Någon sa : "Man kan inte styra vindens riktning, men man kan sätta seglen så att man alltid når sitt mål"
2013-06-16

  Maj-Lis VIP
Bra
2013-06-16

    ej medlem längre
O, så bra, det är rätta sättet att leva.
2013-06-16

  Piann VIP
Bra skrivet.
Samma här,
härligt att gå sin egen väg :-)
2013-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Superbt!
Jag står med dig i kampen. Och bäst av allt: Det gör även Jesus.
Minns när min gamle vän gatuevangelisten Tommy stod utanför Systembolaget i Gävle och erbjöd "starkare varor" än det som fanns där innanför väggarna.
Du och jag vet vad Tommy menade.
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP