Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Actions speak louder than words"


Stackars lärare!

Jag beundrar många lärare,
som mer och mer möter
hot och våld i svenska skolan!
Våldet har eskalerat
men våra "flata politiker"
bara tuggar på en massa tomma ord!
Dom har ansvar för alla ökade problem
dom har visat vad dom går för!!
Jag skäms för världen som tittar på
och som undrar vad är det som pågår
i Sverige och i svenska skolan!?!
Nu MÅSTE politikerna ta i med krafttag
och även stötta våra hårt kämpande lärare
som har en stor och ansvarsfull uppgift:
ATT LÄRA BARNEN LÄSA SKRIVA LÄRA
DOM ÄR VÅR FRAMTID!!!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-05 11:53



Bookmark and Share


  ULJO
Dagens skola har tappat greppet fullständigt, fler elever än någonsin går ut skolan utan godkända betyg. Vart är vi på väg?
2013-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Du menar de där som har tre månaders semester (plus påsk- och sportlov)?
Jo då, jag kan förstå att det yrket - liksom polisyrket - är otacksamt.
Om någon skola - som t ex Engelska skolan - har lite mer disciplin än de andra blir det ett fasligt gnäll på rödvinsliberalerna.
2013-06-05

  Stefan Höglund
Det är menniskors framtid som går förlorad.
2013-06-05

  Edgar Allan Ågren
ja, en liten tillrättavisande örfil
kunde vi gott konserverat
från den utsökta skörden på adertonhundratalet
2013-06-05

    ej medlem längre
Det kan man väl inte vänta sig att denna regering ska ändra på något. De har allt visat vad de går för, som du säger.
2013-06-05

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP