Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motvikt

Ett barn står stilla på trottoaren
Halvvägs hem har han stannat upp
Djupa andetag
Väger försiktigt på kanten
i ett spel att hitta balansen

Han väger orden
Väl valda
Korta andetag
I ett spel att behålla balansen

Han tror han har en chans
att klara denna kväll
Men han vet
en fjärilsvingslag
kan skapa ett
ett fullständigt kaos

Persiennerna vrids försiktigt ned
Så inga hemligheter
har en chans att synas i ljuset.




Fri vers av Attila
Läst 519 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-05 12:55



Bookmark and Share


  Maja Wijk
Mycket välformulerat, välberättat, välgjort. Ren njutning. Ren poesi.
Jag kommer att skriva ut din text och fästa den på väggen.
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila