Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Sverige snart ett minne..

Nu måste något göras
kan inte mer se på
hur Sverige går i bitar
vill inte ha det så!

Vårt land är snart helt borta
politiker förstör..
det som folket byggt upp
och varit stolta för!






mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-26 12:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fruktansvärt.
2013-06-26

    maija tuori

Så är det tyvärr ,jag håller med dig !
2013-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Hela jorden ska gå under.
2013-06-26

    ej medlem längre
De bryter ju systematiskt ner allt, som säkert är planlagt förut. Man kan ju undra hur det ser ut om ett år.
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP