Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du går

Du kan lämna mig
du kan gå härifrån
tills det enda som finns kvar
är tonen av din röst
som ekar mellan väggarna
tränger in i vartenda hål

Du kan lämna mig
du kan springa härifrån
tills luften tar slut
tills du inte längre finns kvar

Men innan du går
viska mig en sista lögn
låt "jag älskar dig"
sjunka in i varje hörn
så att när du är borta
så har jag iallafall ekot av vår kärlek kvar

ett eko som med smärta
påminner mig om vad vi en gång var




Fri vers av ständigtkaos
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-09 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos