Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du längta som jag?

jag har alltid längtat
bort
så länge jag kan minnas
bort
från allt som är jag

som sexåring
som tonåring
som nästintill

död

har jag alltid längtat




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-06 00:49



Bookmark and Share


  Engel
Din längtan är min längtan.
2013-06-10

  Federico Romano
Tillräktligt bra..

Vi kan längta..
2013-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll