Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om hav

Om hav

Afrodite föddes ur havet.
Havet, alltings urmoder,
förutsättningen för livet.
Framför mig skimrar det
i smaragdgrönt
och indigoblått.
Jag hör inte
vad du ropar i vinden.
Dina ord dränks
i vågornas brus.
Men det gör ingenting
för jag vet
att du finns.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 264 gånger
Publicerad 2013-06-06 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping