Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver om saker jag hatar just nu.


Ett par psychobögiga ögon

Om jag vore full
skulle jag säga att du är söt
Om jag inte vore så förbannat alkoholiserad
kanske vi åtminstone skulle pratat först
Jag går på K-brunnar och kniper igen mina ögon så hårt
önskar så kraftfullt
Huvudet skakar och orden rabblas om och om igen
Jag kan inte släppa
Inristade i huvudet
Fastän bilden av dig hela tiden försvinner

Rodnar av att höra ditt namn
Knäsvag av att tänka på att du kramade mig
Jag är galen
Jag måste sluta dricka
Jag måste sluta bry mig
Jag måste glömma de Psychobögiga ögonen.




Fri vers av Morning Glory
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-03-01 23:06



Bookmark and Share


    afternoon tea
Åh!!! LAAAAAAABAN!!! eller... hur va det nu?
Psychobögar 4-ever!!
Skickligt!
2006-03-06

  vitsippebarn
AAAALLBIN!!
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Morning Glory