Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något återkommande i samband med tröttheten.


Koagulation.

Näsblodshög på golvet halv 3 på natten en söndag - tidig måndag. Näsblodshög i sängen, på lakanet,på kudden, på magen, i naveln, under naglarna. Torkat blod.

Dropp - dropp- dropp

I oss finns en substans som är mer kulört än någon annan färg. Koagulation. Näsblodshögen torkar in i materialet. Kroppen töms aldrig helt men du är blek. Färgen har koagulerat på golvet. Klockan slår 3. God natt.




Fri vers (Fri form) av Ivanovitj
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-07 14:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En minst sagt egenartad text. Skriven med ett lugn men om ett troligt oroligt ämne. Förtjänar sina tvenne violer.
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ivanovitj

Mina favoriter
Centralstationens toalett