Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personlig Glass : Munogam

 

 




med ett lätt överdrag av choklad

smälter din vaniljehud

i solen ändå

får jag hålla i dig blir jag jätteglad

då tar det bara någon magisk minut

tills vi bägge blivit

lika kladdiga och

rinnande rakt ner på parkbänken

avlossas dödligt saliv

jo minsann, miljoner människor har slickat på dig

och slukat dig i sina system

men likafullt återuppstår du varje gång

som samma splitt nya ex

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2013-06-09 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP