Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under Ytan


Min sommar dröm" ligger
gömd... De djupa såren
har omsorgsfullt lagts om
en nerbäddad ängsla vill
sova...

Världen knackar på"
för att höra hur jag
mår...Allting är bra
låt mig nu bara va...

Men jag skonar nu
min själ sätter mig
runt läger elden"

där min dröm nu
vaknar de djupa
såren synliggörs

ängslan gör mig
påmind om att ytans
fasta grund egentligen
bara är väldigt tunn..

Världen knackar åter på
för att höra hur jag mår"
Mitt hjärtats röst öppnar
nu dörren.

för att släppa in kärlekens
varma vind" som så ömt
kysser mig på kind...

Rozsi












Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 284 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-10 17:21



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ljuvligt

" Världen knackar åter på
för att höra hur jag mår"
Mitt hjärtats röst öppnar
nu dörren.

för att släppa in kärlekens
varma vind" som så ömt
kysser mig på kind... "

2013-06-18

  Anya VIP
fint vemod med ett slut som lyfter.
2013-06-18

    ej medlem längre
Du skriver vackert och berörande.
2013-06-17

    ej medlem längre
väldigt fin..
2013-06-10

    ej medlem längre
Vackert klingar dina ord.
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs