Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hednabarn





Då sotregn skymde skyn
Fälten låg förödda
Två betesdjur jag såg
Äta av varandra


En vågskål skall du binda
Dina trohetseder till
Om lögnens tunga
Kysser din skuldra vit


Vill du vika från min sida
Vik då hädan barn
Till obördiga länder
Bär dina bittra frukters föda




Bunden vers av sundino
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-11 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sundino