Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindsådd




Härinne fångad fast lås förutan
Tuktad att tjäna och lätta andras börda
Råkall ryter storm mot rutan
Hör den vindsådd som aldrig blev skördad


Tvingar stegen till fönstret
Hur otäckt därute ovädret far fram
Varje kastby bildar mönster
Härjar hejdlöst utan sans och utan skam


Dagen då vattnet stiger stort
Ska följas av en dag då solen skållar skinn
Dags att ångra allting ogjort
Eller bara fortsätta hoppas att inget når hit in








Bunden vers av sundino
Läst 304 gånger
Publicerad 2014-01-29 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sundino