Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredlös


Din anda tryter
Fast fruktan driver på
Röster ropar ryter
Till larm hörs klockor slå


Sly i täta skogsbryn
Öppet sår i bleknat ärr
Steg sjunkna i dyn
Disig myr och unket kärr


Dom över fredlös man
Faller tung och hård som bly
Spring du lyst i bann
Som vinglös men fågelfri så fly









Bunden vers av sundino
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-05 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sundino