Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kadaverkroppar




Som silvertungor spela
När barnaskeden rycktes ut
Inte halva, alltid hela
Snikna skrovmål utan slut


Ska vi skingra orden
Att fånga in med fjärilshåv
Eller sno rester under borden
Utan att nånsin be om lov


Svavelstank i synen sticker
Kadaverkroppar och krängda as
Alla stöpta formar spricker
Så som is i glaskärl gör i kras


När rötan sätter sig i köttet
Parasiter bryter ned
För det som inte dött än
För det som aldrig nånting blev







Bunden vers av sundino
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-04 22:21



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
dryper av unkenhet. tycker att just den rimmade formen passar bra in med innehållet. bra.
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

sundino