Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarminne






Vi klappar våra nävar
Så smutsade av strävhänt slit
Vi går ned till stranden
Där solen blänk i vattnet slå


Vi tvättar våra händer
Vi sköljer dem rena tillsammans
Allt utom den sorgkant
Som dröjer vid dina fingrar kvar


Jag har drömt om sjön
Om en hotande hungrande isvak
Du vadar allt längre utåt
Säger att det är långt till vinter än




Bunden vers av sundino
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-12 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sundino