Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idioten


Som i en mardröm,
att plötsligt vakna
gnugga mina ögon
och med vilja, se på allt.

Att komma tillbaka
och vara en annan
skal jag nu fatta
den egentliga poängen?

Vilken fixering, vilken mara.
Om objektiv jag ska tala
är det min glädje
som får det att bedarra.

Att vara frisk nu
känna frihetssötma,
de virriga minuterna
som kommer därefter.




Fri vers (Fri form) av Bruno Meneghetti
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-13 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bruno Meneghetti
Bruno Meneghetti