Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Remember


Det rör sig
i trädets topp
jag hörde...
flickvännens kjol
någon gång
oskuld vid 14.

Jag anar brisen
bland trädets löv
Jag kände all värme
genom hennes kropp.

Jag har inte glömt
hur det kändes
den uppriktiga glädjen
att vara tillsammans
kropp mot kropp
känsla mot känsla.

Den blicken
på så nära håll
från djupet
av våra inälvor
till skinnets yta
och ännu skakande.

© 2003




Fri vers av Bruno Meneghetti
Läst 229 gånger
Publicerad 2013-06-26 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bruno Meneghetti
Bruno Meneghetti