Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© 2000


Julafton


Mörkt i svarta hålet
mörkt i dina meningar
svarta fläckar som känslor
jag anar det nu!

Dold bakom; alltid bakom
det förrädiska ljuset
mitt smutsiga ansikte
och
jag själv, bara en lögn.

Förtorkade plast
kvarglömda av henne
kalla intet, ensamt
med alla bitar ...
men, vad gör jag?.




Fri vers av Bruno Meneghetti
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-19 04:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bruno Meneghetti
Bruno Meneghetti