Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© 2000


Minneslunden

Jag skruvar upp klockan
fler än ett varv.
En vision, men inte min
något som har fallit
ur hans händer
rak mot min famn.

Juni i Stockholm.
Se dess ljus,
när jag inte är här.

Kisa med dina vackra ögon ...
och känn.
Gå tillbaka, gör om det ...
och känn.
Låt stiget föra dig ditt ...
och känn.
Du kanske fångar en stråle
som gömdes för dig.

Dagens skuggor lämnar oss
Det är nu, när solen är borta
men ändå inte mörkt
då, du kan se
hur tiden har stannat.

Det är du, som ska titta
och bara på ett enda sätt.




Fri vers av Bruno Meneghetti
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-18 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bruno Meneghetti
Bruno Meneghetti