Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© 1998 Dagerrotyper ej k.


Du

När ordet
forsar bara fram
kastas upp,
och med allt sin fart

Men den känslan,
ditt jag vill komma
växer inte vid vägkanten,
kanske i lagunen,
lugn och varm
den fullmånen.

Kroppen lider
av hela känning,
ena handen
rör vid vatten.

Du har kommit
bland smärta
en njutning
stilla med hjärta.

Rörelse, balans, rytm,
allt i en och samma.
Visst, är livets verk
naturens miraklerna
och kvinnan
dess högprästinna.




Fri vers av Bruno Meneghetti
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-20 20:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ljuvligt.
2013-06-20

    ej medlem längre
En text att tycka mycket om - och det gör jag!
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Bruno Meneghetti
Bruno Meneghetti