Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© 1998 Dagerrotyper


1985



För allt gift, finns en antidot
för allt förtryckt finns frigörelse
för all verklighet finns fantasi
för allt bitterhet finns en glädje.

Ja ... så,
galenskapen har börjat.

Den går igenom tiden
söker,
den oändliga upprepningen
dessa känslor mellan öde öar
lång borta i ett avlägset rike.

Det är helt enkelt
i sensualismens fontän
jag hämtar krafterna
som själen och kroppen
begär för att existera.

Fantasin, frihetens segel
ropar hennes namn.
Får jag också höra ...?





Fri vers (Fri form) av Bruno Meneghetti
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-18 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bruno Meneghetti
Bruno Meneghetti