Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13.06.2013 Torsdag.


Uppror

Mina läppars smultronställen finner vila
i otillgängligheten.

De vilda snårens ogästvänlighet lämnar spår
av blodsutgjutelse. 

Våldsamt motstånd. 

Vittnena reser sig
för att överge kärlekens sorgebarn,
och på nytt hävda det otänkbara. 

Den eviga stadens undergång. 

Där skymningen genast går över till ny dag,
och tårarna förångas innan de når marken. 

Men säg mig var det står, 

att freden ska bestå?




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-13 07:10



Bookmark and Share


  Nina.H
Mycket bra från början till slut..
gripande.. tycker mycket om
raden..
"och tårarna förångas innan de når marken."

2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP