Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gifta

Jag kunde leva på ett hej
i flera timmar, jag kunde leva på ett leende
flera dagar, jag kunde leva på din röst
i mitt öra, flera månader

Jag såg vad jag ville se,
jag hörde vad jag ville höra
blinkande sirener, kollapsande kortlekar
var däremot något jag blundade för

Du var mitt gift,
och jag var ditt gift
men gifta blev vi aldrig




Fri vers av Clocare
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-15 00:34



Bookmark and Share


  Blåsippan
Där har du det.. bra fångat!
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Clocare
Clocare